Winkelwagen

<< Vorige - Volgende >>


Canon XEED SX6


Multimedia-projectorCanon XEED SX6
Features

    LCOS technologie; SXGA+ resolutie
    Ultra heldere beelden met het AISYS optische systeem en 3.500 lumen
    Contrastverhouding van 1000:1
    31 dBA in Stille mode
    Gemotoriseerd 1,7x zoomobjectief
    Automatische installatie
    HD compatibel (720p / 1080i)
    HDCP-compatibele DVI poort
    Adobe RGB en sRGB ondersteuningVloeiende, hoge resolutie beelden
De XEED SX6 maakt gebruik van LCOS panelen met vrijwel geen openingen tussen de pixels. Voor het vloeiend projecteren van beelden die natuurgetrouw worden weergegeven. Met native SXGA+ resolutie (1400 x 1050 pixels) produceert deze projector nauwkeurige, scherpe beelden - tekst en illustraties worden duidelijk weergegeven.

Ultrahelder
De ultraheldere lichtintensiteit van de XEED SX6 met 3.500 lumen garandeert dat de geprojecteerde beelden helder en duidelijk zijn. Zelfs in goed verlichte ruimten of grote vergaderruimten. Canon’s geavanceerde optische systeem AISYS optimaliseert de lichtbaan van de projector en realiseert daarmee een krachtige projectie vanuit een compact, lichtgewicht apparaat.

Ongelooflijk contrastrijk
AISYS heft de contrastbeperkingen van traditionele LCOS projectoren op en produceert een hoge contrastverhouding van 1000:1 voor zowel rijke, diepe kleurtinten als echt zwart in donkere delen. De beelden zijn ongelooflijk gedetailleerd opgebouwd.

Geen afleiding
In de Stille mode is de XEED SX6 vrijwel geruisloos - ventilatorgeluiden worden gereduceerd tot slechts 31 dBA, dus uw presentaties worden niet verstoord door afleidende achtergrondgeluiden. De dubbele beeldsnelheid van de LCOS panelen garandeert een vloeiende weergave van bewegende beelden, zonder storende beeldtrillingen.

Optisch voordeel
Met een gemotoriseerd Canon groothoekobjectief met 1,7x zoom kunnen grote beelden vanaf een korte projectieafstand worden geprojecteerd. Dit biedt enorme flexibiliteit bij de plaatsing van de projector. Het objectief is gemotoriseerd zodat u het vanaf het bedieningspaneel en met de afstandsbediening kunt bedienen. De lenscoating voorkomt reflecties.

Automatisch en gemakkelijk
De installatie van de XEED SX6 is gemakkelijk. Met Auto Focus detecteert de projector automatisch de afstand tot het projectiescherm en stelt overeenkomstig scherp. Om de beelden ook bij projectie op achtergronden met andere kleuren optimaal te kunnen bekijken, past de automatische schermkleurcorrectie de beeldinstellingen aan. De verticale Keystone correctie is automatisch en voorkomt trapeziumvormige vervorming van de beelden. De XEED SX6 detecteert ook automatisch welke datapoort in gebruik is.

Geavanceerde aansluitmogelijkheden
De SXGA+ resolutie van de XEED SX6 garandeert ook een natuurgetrouwe weergave van HD-bronnen (720p/1080i). De DVI poort (Digital Visual Interface) levert de beste beeldkwaliteit voor digitale bronnen, inclusief HD beelden. De XEED SX6 ondersteunt de HDCP standaard, waardoor een hoge weergavekwaliteit van bestanden met een versleutelde inhoud mogelijk is. Een optionele netwerkadapter maakt bediening van de projector mogelijk via een Ethernet netwerk.

Kleurnauwkeurigheid
De XEED SX6 ondersteunt zowel de Adobe RGB als sRGB kleurenruimte, voor een nauwkeurige kleurweergave vanaf compatibele beeldbronnen.
euro 4639.00

Aantal