Winkelwagen

Volgende >>


Canon LV-7590


Multimedia-projectorCanon LV-7590
Features

    7000 lumen
    Contrastratio van 1800:1
    Colour Control Device (Kleurbeheer) voor levendige kleuren
    Gemotoriseerde objectiefverschuiving, zoom en scherpstelling
    DVI-D- en 5 BNC-ingangen
    Automatisch reinigend luchtfilter
    Mechanische sluiter
    Assortiment van vijf verwisselbare objectieven
    Optionele Network ImagerKrachtige lichtopbrengst
Elke presentatie laat een diepe indruk achter met Canon's helderste projector tot nu toe. De LV-7590 heeft een lichtopbrengst van maar liefst 7000 lumen en is gebouwd voor grote ruimten. Dankzij een efficiënt optisch systeem en native XGA-resolutie blijven de beelden zeer scherp, tot een diagonaal van wel 400 inch.

Levendige kleuren
Deze projector biedt de meest levendige, waarheidsgetrouwe kleuren die je je maar kunt voorstellen, dankzij een contrastverhouding van 1800:1 en het nieuwe Colour Control Device (Kleurbeheer). Het systeem verbetert de kleurruimte met maximaal 20%. Dit is met name goed te zien op rode en groene vlakken.

Voordelig standaard 1,3x zoomobjectief
De LV-7590 wordt zonder objectief geleverd. Maar deze gaat makkelijk samen met de LV-IL05 – een voordelig projectie-objectief met 1,3x zoom van hoge kwaliteit - ontworpen voor de meeste gangbare installaties.

Assortiment verwisselbare objectieven
Voor alle situaties waarin het standaardobjectief niet geschikt is, kun je de LV-7590 eenvoudig aanpassen. Van ultragroothoekobjectieven (ideaal voor projectie vanaf de achterkant) tot zoomobjectieven met ultralange focus (voor maximale projectieafstand): het assortiment van vijf objectieven dekt elke installatiesituatie.

Gemotoriseerde lensverschuiving
Mogelijkheid tot verticale en horizontale lensverschuiving zorgt ervoor dat beelden worden getoond zonder kwaliteitsverlies. De verticale verschuiving gaat van 1:1 tot 10:0 (50% van de beeldhoogte), terwijl de horizontale verschuiving gaat van 3:2 tot 2:3 (10% van de beeldbreedte).

Veelzijdige aansluitmogelijkheden
De LV-7590 heeft een met HDCP compatibele DVI-D-poort, een conventionele 15-pins D-sub-aansluiting en 5 BNC-poorten voor een hoge beeldkwaliteit bij gebruik van lange kabels. Daarnaast heeft dit model nu ook twee audio-ingangen en één audio-uitgang voor integratie met externe geluidssystemen.

Eenvoudig onderhoud
De projector blijft dankzij een automatisch reinigend luchtfilter ook op moeilijk bereikbare plekken soepel werken. Het filtermateriaal wordt zo nodig automatisch ververst, zodat je zeker weet dat de LV-7590 betrouwbare prestaties levert gedurende tot wel 10.000 uur.

Mechanische sluiter
Ter voorkoming van ongewenste lichtlekkage heeft dit model een mechanische sluiter. De sluiter maakt het projectiescherm onmiddellijk volledig donker. Dit is handig als de omstandigheden tijdens een prestatie of voorstelling veranderen.

Network Imager
De optionele LV-NI03 Network Imager van Canon biedt uitgebreide mogelijkheden voor bediening op afstand en meldingen. Je kunt beelden zelfs via het netwerk naar de projector sturen en zo de mogelijkheid creëren om presentaties op afstand te houden.
euro 6090.00

Aantal